Élet, dióhéjban

Nutshell

Halestorm

2014. december 07. - MikeyTheChief

 

"I slither like a viper
And get you by the neck
I know a thousand ways to help you forget about her
That bitch can eat her heart out!"

Halestorm: Love Bites (So Do I)

 

Valahol ott indult a dolog, hogy céltalan szörfözgetés közben rábukkantam egy videóra, amiben a Seether zenekar egy számomra kedves dalát, a Broken-t adja elő élőben egy koncerten, egy számomra addig ismeretlen csirkével kiegészülve, aki... Aki valami olyat művel, hogy szem nem marad szárazon és az embernek azon nyomban üvölteni támad kedve (a kifejezés rockosabb értelmében), persze csak azt követően, hogy valahogy összeszedte az alkatrészeit, miután Lzzy Hale megerőszakolta és cafatokra tépte (mindezt egyszerre). 

A lényeg nagyjából annyi, hogy nagy rajongója lettem a hölgy, illetve zenekara, a Halestorm munkásságának, lelkesen hallgatom az albumaikat és bízom benne, hogy ne jönnek erre koncertezni, mert nem lesz pénzem jegyre, haha. 

 

lzzy-hale-style-ft.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nutshell.blog.hu/api/trackback/id/tr726965947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Élet, dióhéjban