Élet, dióhéjban

Nutshell

Öt dolog, amit utálok

2015. november 18. - MikeyTheChief
I. Apróhirdetések címében, szövegében a "szeretett" kitétel: eladó szeretett kishúgom/kengurum/görkorcsolyám/guminőm/birodalmi lépegetőm... Most őszintén, KI NEM SZARJA LE, hogy szeretted-e, vagy sem? Engem az érdekel, hogy milyen állapotban van, mennyire volt karbantartva, mik a hibái, stb. Ja, hogy ezt meg nem vagy képes vázolnii? Akkor egy retardált majom vagy. De legalább szeretted azt a sz.rt. Egy szentimentális retardált majom vagy. És a hangsúly nem a szentimentálison van.

II. "Felrobbantotta az internetet" - az internet egy szakkifejezés, egy gyűjtőfogalom, egy hálózat... Nem robbangat csak úgy. Azt, hogy netfüggő/okostelefonfüggő tinédzserek ezrei/milliói osztanak meg egy Kim Kardashian-idézetet hirtelen felindulásból, azt nem igazán nevezném robbanásnak.

III. Ez megváltoztatja az életed. Óóó, igen. Naponta kétszer gyökeres fordulatot vesz az életem, kétség sem fér hozzá.

IV. Mindentudók. Akik mindent tudnak/rá tudnak gúglizni és ezt természetesen kommentekben a világ tudtára hozzák. Teljesen mindegy, hogy autóvillamossági, geológiai, agronómiai, politikai, csillagászati problémáról van szó, vagy a tökéletes húsospalacsinta receptje kell, rájuk lehet számítani. Jó érzés egy olyan világban élni, ahol mindenki mindent (máshogy) tud.

V. Posztok, amik úgy kezdődnek, hogy 5/10/15/20 dolog...

A bejegyzés trackback címe:

https://nutshell.blog.hu/api/trackback/id/tr208088576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Élet, dióhéjban