Élet, dióhéjban

Nutshell

Endivajna

2019. január 25. - MikeyTheChief

Pusmogják, hogy Andy Vajna, született Vajna András György, feldobta a talpát, béke poraira. Jóllehet a múltja nem éppen makulátlan - az USA-ban is vádolták például adócsalással, az itthoni "sikereiről" (kaszinók, mondjuk) nem is beszélve -, de vitathatatlan eredményei is voltak szép számmal. Ezek főleg a filmiparból származnak, produceri munkássága révén. De ez nem egy nekrológ, úgyhogy egyezzünk ki abban, hogy Andy bácsi nem volt egy szent. 

A híradásokból nekem személy szerint az szúrt szemet, hogy utolsó perceiben nem volt mellette senki. Legalábbis a felesége nem volt ott. Oké, a rossznyelvek szerint a hölgy elsősorban a jelentős mennyiségű dellát szerette urában, de én ebben személy szerint sok rosszat nem látok... Az öreg is megkapta, amit akart (legalábbis kívánom neki, de konkrét infó nem kell, köszi), meg Tímea is. Persze szép dolog a szerelem, de működik ez így is - így úgy. Legalábbis állítólag - én nem tudom, a párommal csórók vagyunk mindketten, de legalább dúl a láv. Szóval a lényeg, hogy Andy bácsi tökegyedül volt utolsó perceiben/óráiban, neje éppen valahol a világban csavargott, pár kontinenssel arrébb, és onnan posztolt félmeztelen fotókat az Instagramra. Ezzel sincs baj, nők tízezrei (százezrei) csinálják nap-mint-nap, manapság elfogadott, sőt, egyenesen elvárt. Márminthogy szelfiket posztolnak magukról. Hogy az idős, beteg férjeiket közben otthon hagyják egyedül... Hát, nem tudom.

A bejegyzés trackback címe:

https://nutshell.blog.hu/api/trackback/id/tr6014588922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Élet, dióhéjban