Élet, dióhéjban

Nutshell

Grillparty Orfűn

2022. június 27. - MikeyTheChief

Orfűn nyaralót birtokolni menő. Persze végső soron bárhol menő dolog nyaralót birtokolni (azzal együtt, hogy 95%-ban csak a nyűg van vele - amortizálódik, néha feltörik, elfagynak a csapok, etc.), de mivel feketeöves pécsi vagyok és a hosszabb (értsd: 20-25 percnél több időt igénylő) utazások a természetes ellenségeim közé tartoznak, így sokkal jobban tudnék értékelni egy orfűi nyaralót, mint ugyanezt mondjuk a Seychelles-szigeteken. Nálunk persze szó sincsen holmi nyaralóról (nézegettük, 40-50M alatt nem kapsz ott semmit, egy stég is 5-7M magasságában indul... érted, egy stég), családon belül is maximum a Balatonon fordul elő. Viszont ismerősi körben előfordul az ilyesmi, hétvégén is Zsófi egyik ovis pajtásának a kérójába voltunk hivatalosak egy grillparty erejéig.

Ugyan az út nem a megszokott irányba indult, mivel az esemény véletlenül pont egybeesett a Mecsek Rally időpontjával, de végülis segáz, a helyszín így sem volt elvágva a külvilágtól, csak majdnem... Rutinosabb versenyzők ilyenkor a Mánfa-Magyarszék-Magyarhertelend nyomon közlekednek. Becsövezett Lada akadt erre is szép számmal, jelezve az alternatív rendezvényeket, de ez mindket nem zavart. A megmozdulás remekül sikerül, a gyerkőcök pörögtek egész délután, volt strandolás, SUP, felfújható krokodil, gatyarohasztó meleg, megfáradt szülőknek hideg sör. Meggrilleztünk mindent, ami a kezünk ügyébe került... Céklát, spárgát, pipit, tengeri herkentyűt (nem, azt szerencsére nem). Napnyugtáig szólt a zene, pezsgett a hangulat, fáradtak a gyerekek (mármint akié szokott olyat). Végül egy kellemes élménnyel gazdagabban tértünk haza, bízva abban, hogy lesz még ismétlés. Ezúton is nagy pacsi a házigizdának!

A bejegyzés trackback címe:

https://nutshell.blog.hu/api/trackback/id/tr1317868817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Élet, dióhéjban